fredag 12 september 2008

En blogg är en blogg är en blogg är en ...


En personlig och öppen dagbok på internet. Så definerar NE vad en blogg är. Detta kommer aldrig att bli en öppen och personlig dagbok på internet. Jag är inte särskilt personlig. Eller öppen (eller kanske, om jag vill). Jag är stenbock. Enligt ditthoroskop.nu beskrivs en stenbock på följande sätt:

"Stenbocken besitter ofta jordens kvaliteter som trygghet, tålamod och beslutsamhet. De arbetar disciplinerat och metodiskt. De kan dock visa upp tendenser till känslokyla och överdriven försiktighet (alltså ingen personlig dagbok på internet). Deras självständiga attityd kan ibland tyvärr få dem att sätta käppar i sina egna hjul (alltså inte särskilt öppen). Stenbockens till en början rätt torra humor, kan ibland plötsligt få omgivningen brisera i skratt. Hans ihärdiga strävan har en tendens att så småningom attrahera det bästa av livets goda, inklusive rikedom och relationer."

måndag 8 september 2008

En ful fisk bland andra fiskar


En ful fisk vill gärna simma, men fisken till vänster (jag) fick inte simma själv. Fisken till höger (min sämre hälft) ville vara med och simma. Helt plötsligt var de båda fiskarna inte alls ensamma.
Location: Phi phi islands, Thailand.

söndag 7 september 2008

"I de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna"


Jag är en ful fisk. En ful fisk som simmar och jagar. Vad jag jagar vet jag ännu inte. Men jag simmar. Jag är en ful fisk som gömmer mig i de lugnaste vatten. Gömmer mig under den stilla ytan. Jag är en ful fisk som njuter av livet. Simmar. Jagar. Jag är en ful fisk.
Location: Chandara resort, Phuket, Thailand.